Miše: Mi i Željezničar trenutno igramo najbolji fudbal u BiH

Želji respekt, ali nisu bauk...

Miše: Mi i Željezničar trenutno igramo najbolji fudbal u BiH

Ante Miše preporodio je tim Viteza. Iskusni hrvatski stručnjak od dolaska na klupu ovog novajlije u Premijer ligi zna samo za uspjeh, a novom se nada i sutra na Grbavici:

„Pobijedili smo tri utakmice zaredom, pa u dosta dobrom raspoloženju dočekujemo meč na Grbavici. Ne treba naravno zaboraviti da Željezničar već osam utakmica ne zna za poraz,“ kazao je Miše, te dodao:

„Usudit ću se reći da će sutrašnji meč biti duel timova koji trenutno igraju najbolji fudbal u Bosni i Hercegovini. Željezničar je izraziti favorit, ali ne i bauk. Imamo psihološku prednost jer na Grbavici nemamo šta izgubiti.“

Miše za sutrašnji meč ne može računati na najboljeg strijelca Vedrana Vidovića, kao ni na kapitena Jurića, odnosno na Vladimira Brankovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.