Trener Viteza nakon Leotara

Miše: Očekujem praznik fudbala na Bilinom polju

Vitez je prebrodio brige oko opstanka u društvu najboljih, a nakon jučašnjeg trijumfa nad Leotarom u Zenici trener Ante Miše imao je dosta razloga za zadovoljstvo. 

„Matematički još uvijek nismo izborili opstanak, ali smo stvarno napravili puno posla. Teška utakmica je iza nas, znate da smo svi unaprijed upisali bodove, a takve mečeve je najteže igrati. Ušli smo u utakmicu kako treba, i u pravo vrijeme smo postigli pogotke. Da je teren bio bolji sigurno bi razlika u rezultatskom smislu bila osjetnija. U drugom poluvremenu smo povukli ručnu i mislili o Čeliku,“ kazao je Miše, te prokomentarisao izmjene Isakovića i Pranjkovića:

„Pranjković duže vremena vuče taj problem sa tetivom i njega krpimo uoči svake utakmice. Isaković je osjetio bol u predjelu aduktora, ali vjerujem da ćemo ih obojicu osposobiti do Čelika i da će oni biti na dispoziciji.“

Naredno kolo donosi komšijski derbi na Bilinom polju između Čelika i Viteza.

„Očekujem praznik fudbala jer se sastaju dva prijateljska i komšijska kluba. I mi i Čelik smo prebrodili brige oko opstanka, i mi i oni igramo dobro, a kod nas ima dosta igrača koji su iu prošlosti nastupali za Čelik. Za mene najlakši meč za vođenje jer igrači imaju dobar motiv. Nadam se da će publika doći na Bilino polje i da ćemo zadovoljiti ljubitelje fudbala u Zenici,“ zaključio je Miše.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.