Miše: Zrinjski nas je u potpunosti nadigrao

Trener Viteza nakon poraza

Miše: Zrinjski nas je u potpunosti nadigrao

Vitez je tokom priprema za proljetni dio sezone igrao dosta dobro, pojačanja su se dobro uklopila i dala novi ton igri, ali su izabranici Ante Miše zakazali na otvaranju polusezone porazom u Mostaru od Zrinjskog. 

Plemići su imali inicijativu i zasluženo došli do bodova.

„Čestitam Zrinjskom na zasluženoj pobjedi. Domaćin nas je u potpunosti nadigrao Pod Bijelim brijegom. Mi smo u prvom poluvremenu bili sretniji tim jer nismo primili gol. Zrinjski je pokazao da je trenutno jedan od glavnih kandidata za Evropu i da moj kolega Branko ima jako dobar tim,“ izjavio je trener Viteza Ante Miše.

Vitez narednu utakmicu igra na domaćem terenu, a protivnik Mišinim izabranicima će biti tim Slavije iz Istočnog Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.