Mišić: Olimpic je dobra ekipa, čeka nas težak meč

Napadač Viteza pred gostovanje na Otoci

Mišić: Olimpic je dobra ekipa, čeka nas težak meč

Nogometaši Viteza nakon remija u komšijiskom derbiju gostuju sarajevskom Olimpicu. Marko Mišić, bivši nogometaš Olimpica nakon duže pauze zbog teške ozlijede, zablistaoj je u utakmici protiv Čelika, te spremno dočekuje utakmicu protiv svog bivšeg kluba. 

„Protiv Čelika smo pokazali svoj kvalitet, na terenu smo bili mnogo bolja ekipa što se moglo i vidjeti, ali tako je to u fudbalu, ponekad kada ste najbolji, sreća vam okrene leđa“, osvrnuo se Marko Mišić, nogometaš Viteza na susret protiv Čelika.

Ipak njegov tim već danas očekuje novi susret u kojem ekipa Viteza gostuje na Otoci.

„Što se tiće utakmice sa Olimpicom, svi znamo da nas čeka teška utakmica. Olimpic je dobra ekipa, imaju jako dobre igrače i velikog stručnjaka na klupi. Respektujemo ekipu Olimpica ali mislim da imamo kvalitet da se iz Sarajeva vratimo neporaženi. Olimpic je moj bivši klub i sigurno ima emocija jer sam tamo proveo jedan lijep period, ali sada razsmišljam samo o Vitezu. Što se tiće igračkog kadra, naš šef će imati sve igrače na raspolaganju. U ekipu se vraća i Jurić koji je pauzirao zbog tri žuta kartona“, rekao je napadač Vitežana Marko Mišić u razgovoru za Sportsport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.