Mišić: U Mostar idemo po iznenađenje

Vitez gostuje u Mostaru kod Zrinjskog

Mišić: U Mostar idemo po iznenađenje

Nogometaši Viteza na otvaranju proljetnog dijela sezone gostuju mostarskom Zrinjskom.

Ekipa mostarskog premijerligaša u ovoj utakmici je apsolutni favorit, ali i ekipa Viteza predvođena Antom Mišeom ima svoje ambicije u ovoj utakmici.

Marko Mišić specijalista za slobodne udarce utakmicu sa Zrinjskim dočekuje sa nestrpljenjem i uvjeren je u pozitivan rezultat.

"Moja očekivanja pred utakmicu sa Zrinjskim su velika i s obzirom da smo jako dobro odradili pripremni proces i da smo svi željni igre zbog duge pauze idemo da se nadigravamo i mislim da su šanse velike da se iz Mostara vratimo neporaženi".

"Jako dobra i pozitivna stvar za sve nas je da nema ozlijeđenih u našem timu i da naš trener može računati na sve igrače. Mislim da čemo na otvaranju odigrati jednu jako dobru i kvalitetnu utakmicu koja će zadovoljiti sve prisutne gledatelje na stadionu", rekao je Mišić u razgovoru za Sportsport.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.