Misimović bolji od Radeljića

Misimović bolji od Radeljića

Danas su odigrane tri utakmice desetog kola turske Superlige u nogometu, a samo na jednoj je bilo pogodaka. Galatasaray je bio bolji od Antalyaspora sa 2:1.

Galata je pod vodstvom novog trenera Georgea Hagija slavila sa 2:1, a oba pogotka je turski velikan postigao u prvom dijelu meča. Serhat Cetin je pogodio u 31. a Jose Pinto u 34. minuti. Strijelac za goste iz Antalyje bio je Nizam u 55. minuti.

Zvjezdan Milsimović je za Galatasaray odigrao svih devedeset minuta, kao i Ivan Radeljić za goste. Također, oba naša igrača su zaradila žute kartone. Ostale dvije utakmice, između Eskihesirspora i Ankaragucua te Gaziantepspora i Karabuka završile su bez golova, a za Eskisehirspor je svih devedeset minuta odigrao Safet Nadarević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.