Veznjak Dinamo Moskve za SportSport.ba

Misimović: Čekaju nas teške utakmice

E. Škorić

Zvjezdan Misimović, istina, nije standardan u prvoj postavi mosovskog Dinama, no od njega se u dresu reprezentacije puno očekuje, baš kao što i on očekuje od nadolazećeg dvomeča sa Bjelorusijom.

"Očekuje nas jako važna i teška utakmica, odnosno dvije utakmice. Trebalo bi da barem četiri boda izvučemo iz ova dva susreta pa da onda imamo dobre šanse za to drugo mjesto. Bjelorusija je jako malo golova primila u kvalifikacijama i igraju jako čvrsto, ali mi imamo svojih kvaliteta, pogotovo u ofanzivi i sigurno je da ćemo imati svoje prilike", kazao je, između ostalog, Zvjezdan Misimović za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.