Misimović: Dinamo je novi izazov

Naš reprezentativac se priključio novim saigračima

Misimović: Dinamo je novi izazov

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac, Zvjezdan Misimović, od jučer je i službeno igrač moskovskog Dinama.

Nakon što je prije nekoliko dana prošao liječničke preglede, te nakon što je sređena sva papirologija Misimović je jučer stavio potpis na troipogodišnji ugovor.

"Drago mi je da je konačno završeno. Bila je pomalo neobična situacija, ali srećom, završilo se kako je i trebalo", rekao je Misimović za Avaz i dodao:

"Previše mi se toga ružnog dogodilo u Galatasarayu. Ne mogu ništa zamjeriti navijačima, koji su prema meni bili dobri, ali još ne mogu shvatiti zbog čega je Hagi bio tako nekorektan prema meni. No, sve je to sada iza mene. Neću više misliti o Galatasarayu, jer je Dinamo novi izazov".

Nakon potpisivanja ugovora, Misimović je odmah otputovao za Belek, gdje se njegova nova momčad priprema za početak prvenstva.

"Znam da nam je cilj zauzeti mjesto među prvih pet ekipa, ali ostalo ne znam. Svi s kojima sam pričao, u superlativima su mi govorili o Moskovljanima, a sve informacije koje sam pronašao, govore da je Dinamo klub s velikom tradicijom, koji ima interesantne ambicije. Moje je da se uklopim u njih i da pružim najbolje što mogu", zaključio je veznjak našeg nacionalnog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.