)
Misimović i Rakitić na radaru Atletica

Prema pisanju španskog dnevnika As

Misimović i Rakitić na radaru Atletica

Prema pisanju španskog dnevnika As Atletico Madrid želi da angažuje veznjaka, a jedan od dva igrača koji se nalaze na radaru španaca je naš reprezentativac Zvjezdan Misimović.

Atletico Madrid želi dovesti napadača i veznjaka koji zna dati zadnju loptu, a na spisku od dva playmakera se nalaze Zvjezdan Misimović i Ivan Rakitić.

Situacija za tim sa Vicente Calderona je veoma povoljna, jer naš reprezentativac ima problema u Galatasarayju i svakog trenutka se spominje njegova nova destinacija, a što se tiče člana Schalkea ugovor mu ističe na kraju sezone, te ukoliko ga ne preoduži pregovori bi mogli početi već u januaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti