Misimović igrač utakmice

Evropska liga

Misimović igrač utakmice

Adnan Beganović

U okviru Evropske lige Wolfsburg je sinoć remizirao sa Rubinom (1:1),a jedini pogodak za Vukove na asistenciju Edina Džeke postigao je Zvjezdan Misimović, koji je zaslužio i epitet igrača susreta.

Wolfsburg je nastavio sa dobrim igrama i ono što je još važnije, sa sjajnim rezultatima. Sinoć u duelu sa Kazanom niti hladna ruska noć nije pomogla domaćim fudbalerima, pa uoči revanša Vukovi imaju sjajan rezultat.

Zvjezdan Misimović i Edin Džeko ponovo su pružili sjajne partije i upravo bh. dvojac najzaslužniji je što se Vukovi u Njemačku vraćaju neporaženi. Misimović je postigao sjajan pogodak na asistenciju Džeke, a za prikazano u sinoćnjem duelu dobio je ocjenu 8, te je proglašen za igrača susreta.

"Bosanskohercegovački reprezentativac zabio je zlata vrijedan pogodak za Wolfsburg. Nekoliko puta sjajno je zaprijetio iz prekida, a u smrznutoj ruskoj noći pokazao je svu raskoš svoje vještine", opsisuje Goal.com igru Zvjezdana Misimovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.