Misimović na korak do moskovskog Dinama!

Da li je došao kraj agoniji?

Misimović na korak do moskovskog Dinama!

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i igrač Galatasaraya, Zvjezdan Misimović, karijeru bi mogao nastaviti u Dinamu iz Moskve.

Nakon što već druže vrijeme nije u kombinacijama trenera Galatasaraya, Gheorghea Hagija, naš reprezentativac bi u narednim danima konačno mogao napustiti turski klub i karijeru nastaviti u Rusiji.

Naime, turski mediji pišu da je Dinamo iz Moskve jako zainteresiran za usluge našeg reprezentativca, a čak se navodi da su Misimovićevi agenti i čelnici ruskog kluba stupili u pregovore, te se očekuje da u narednim danima isti budu finalizirani.

"Za sukob sa Hagijem nisam niti najmanje kriv. Odbijao sam ideju o odlasku u Rusiju, no moja reprezentacija uskoro igra najvažniju utakmicu u kvalifikacijama i želim istu spreman dočekati", prenose turski mediji Misimovićevu izjavu.

Moskovski Dinamo prošlu sezonu završio je na sedmom mjestu ruske Premier lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.