Misimović: Na vrijeme smo poveli
Noveći znojnicu sa bh. zastavom na finalnoj utakmici Miske i Džeko su pokazali koliko im znači domovina

«Motor» Wolfsburga presretan

Misimović: Na vrijeme smo poveli

Zvjezdan Misimović, prefinjeni tehničar i motor ekipe Wolfsburga, koji je prestigao Andreasa Herzoga po broju asistencija (21) u jednoj sezoni Bundeslige nije mogao sakriti oduševljenje pobjedom i naslovom prvaka.

Popularni Miske je za SportSport.ba radosno kazao: 

»Niti jednom trenutka nismo sumnjali u pobjedu. Na vrijeme smo postigli golove i poslije je sve bilo lakše. Sada ćemo slaviti cjelu noć, zaslužili smo», kazao je Misimović koji je sa stadiona kao i ostatak tima ispraćen ovacijama.

O svom rekordu je kratko kazao:
»Naravno da mi je to posebna čast. Nije mala stvar ući u istoriju jedne od najjačih liga na svijetu. Bila je ovo sezona za pamćenje», dodao je Miske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.