Misimović napušta prvake i ide u Fener?
Zvjezdan Misimović

Wolfsburg dovodi Carlosa Eduarda?

Misimović napušta prvake i ide u Fener?

Njemački prvak Wolfsburg planira u svoje redove dovesti Brazilca Carlosa Eduarda iz Hoffenheima, što bi moglo značiti da će Zvjezdan Misimović napustiti ovaj klub.

Nakon što je u medije procurila informacija da bi Carlos Eduardo mogao iz Hoffenheima pojačati Wolfsburg, reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović, koji u njemačkom prvaku igra na istoj poziciji kao i Brazilac, zatražio je objašnjenje od kluba.

Hoffenheim je ranije ovog mjeseca odbio ponudu Zenita St. Petersburga od 12 miliona eura za Carlosa Eduarda, a očekuje da se da će Wolfsburg nadvisiti tu ponudu. “Znamo za interes Wolfsburga”, rekao je agent Carlosa Eduarda Evandro Eduardos Schmidt.

Međutim, eventualnim dolaskom Carlosa Eduarda u Wolfsburg nameće se pitanje: Šta će biti sa Zvjezdanom Misimovićem?

“Za sada mislim da je sve u redu, ali se još mnogo toga može desiti u budućnosti. Ukoliko Wolfsburg ipak dovede Eduarda, mislim da je to onda sasvim jasan signal”, rekao je Miske, za kojeg je interes odmah pokazao turski Fenerbahce, čiji je novi trener Christoph Daum njegov veliki obožavalac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.