Misimović ne ide u Nuernberg

"To je čista glupost"

Misimović ne ide u Nuernberg

M. Skaka

Glasina pokrenuta od strane pojedinih domaćih medija, danas je dobila i svoj zvanični demant. Zvjezdan Misimović ne vraća se u Nuernberg, niti je bilo kakav kontakt ostvaren.

Informacije "ekskluzivno" plasirane kroz bh. medije brzo su našle odjeka na forumima širom Njemačke, pa se govorilo da bi Nuernberg trebao prodati Hiroshija Kiyotakea Aston Villi za deset miliona eura, a za te novce dovesti Misimovića.

Za Nuerberger Zeitung sportski direktor njemačkog kluba Martin Bader demantovao je danas ove špekulacije: "To je čista glupost."

"Nemamo interesa za dovođenjem Misimovića, a Kiyotakea ni u snu ne bismo pustili", dodao je Bader.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.