Misimović: Ništa još nije gotovo

Bh. reprezentativac oprezan pred revanš

Misimović: Ništa još nije gotovo

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Zvjezdan Misimović pružio je sjajnu partiju u duelu sa Rubinom i upravo njegovim golom Wolfsburg je ostvario sjajan rezultat pred revanš susret osmine finala Evropske lige.

Veznjak Wolfsburga i našeg nacionalnog tima proglašen je igračem utakmice, a za njemačke medije je izjavio da je prezadovoljan sa rezultatom, ali da još uvijek ništa nije gotovo.

"Teren je u najmanju ruku bio katastrofalan, ali snašli smo se, pogotovu u drugom poluvremenu, kada smo igrali mnogo bolje nego u prvom dijelu. Najbitnije je da smo uspjeli postići pogodak na strani, jer u nokaut fazi to može biti presudno", rekao je Misimović i dodao:

"Sada je sve u našim rukama i mnogo toga će zavisiti od toga kako ćemo se postaviti na domaćem terenu, ali Rubin je zaista opasan protivnik i još ništa nije gotovo. Imamo prednost, ali njima su nedostajala dva, tri igrača. Uostalom, u Ligi prvaka odigrali su nekoliko odličnih utakmica i jasno je da imaju kvalitetu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.