Misimović se vraća na zelene terene

Ponovo u Guizhou Renheu

Misimović se vraća na zelene terene

Legendarni bosanskohercegovački reprezentativac Zvjezdan Misimović vraća se na zelene terene. 

Naime, bosanskohercegovački veznjak, koji se prije par mjeseci oprostio od aktivnog igranja, u naredna četiri mjeseca će nositi dres svog nekadašnjeg kluba Guizhou Renhea.

Vlasnica ovog kluba je kontaktirala Misimovića, te ga zamolila da im pomogne u borbi za ostanak u elitnom rangu kineskog fudbala, a Misimoivić je ponudu prihvatio.

Njegov nekadašnji klub trenutno se nalazi na pretposljednjem mjestu tabele sa 10 osvojenih bodova, a zajedno sa Misimovićem ovaj klub će pojačati i Sejad Salihović.

Misimović će zamrznuti svoj status u Fudbalskom savezu BiH na četiri mjeseca koliko će nastupati u Kini, no njegov povratak fudbalu ne znači i povratak u reprezentaciju pošto se Misimović u međuvremenu odrekao bh. pasoša u korist njemačkog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.