Misimović u tuči na treningu Wolfsburga
Uzvratio Rodrigu Alvimu nakon oštrog starta: Misimović FOTO: bild.de

Nervoza u lideru Bundeslige

Misimović u tuči na treningu Wolfsburga

Iako je ekipa na prvom mjestu Bundeslige u timu je atmosfera daleko od idilične ili su fudbaleri Felixa Magatha toliko našpanovani da se ne mogu opustiti ni kada igraju između sebe.

Tako je žestoko bilo tokom treninga u utorak naveče da su fudbaleri nasrnuli jedni na druge, a prema pisanju njemačkih medija u svemu je učestvovao i Zvjezdan Misimović.
Sve je zakuhao Rodrigo Alvim koji je prvo opasno uklizao Marcelu Schaferu, da bi nakon toga grubo startovao na Misimovića koji mu, za razliku od Nijemca, nije ostao dužan. 

Najbolji asistent Bundeslige je zamahnuo prema Brazilcu, ali je ga je više odgurnuo nego što je to bio udarac. Tada je nastala gužva, umješali su se i ostali i situacija se brzo smirila.

»Nakon treninga smo jedan drugome pružili ruku. Pa ništa se nije dogodilo. Tako je kod nas, uvijek je vatreno. To samo govori kako smo ozbiljni i gladni uspjeha», rekao je Misimović nakon treninga, a prenosi Bild.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.