Misimović upitan za Koeln

Armin Veh pred otkazom

Misimović upitan za Koeln

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović upitan je za današnji duel Bundeslige između Wolfsburga i Koelna.

Misimović se lakše povrijedio na treningu, te je jučer trenirao smanjenim intezitetom, te kako javljaju njemački mediji njegov nastup u današnjoj utakmici sa Jarčevima još je uvijek pod znakom pitanja.

Trener aktuelnog prvaka Njemačke Armin Veh mogao bi tako Misketa ostaviti na klupi, te ga uvesti u drugom poluvremenu, što bi za Wolfsburg svakako predstavljalo veliki hendikep.

Inače, današnja utakmica najvjerovatnije je biti ili ne biti za trenera Wolfsburga Veha, kojem bi svaki rezultat sem pobjede njegove ekipe vjerovatno značio i otkaz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.