Novi predsjednik UO FK Željezničar

Misimović: Vrijeme liderstva je prošlo, moramo pokušati timskim radom

S. Mlaćo

Danas je održana redovna Skupština FK Željezničar na kojoj je za predsjednika Upravnog odbora izabran Senad Misimović, koji je do sada bio predsjednika Nadzornog odbora kluba sa Grbavice. Misimović je dobio jednoglasnu podršku delegata, a zatim se obratio medijima na kraju Skupštine.

"FK Željezničar je klub kontinuiteta, naš poslovni model se neće mijenjati i on je zasnovan na održivosti poslovanja i viziji koja podrazumjeva upravljanje promjenama. To će biti osnovni panel za budućnost. Vrijeme liderstva je prošlo, pokušat ćemo kroz timski rad doći do rezultata", kazao je Misimović, te se dotakao i uređenja terena Grbavice.

"Mi ćemo pronaći dinamiku kada je moguće pristupiti zamjeni terena".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi