Misimovićev agent pregovarao s Magathom

Sve bliže izlaznim vratima

Misimovićev agent pregovarao s Magathom

Adnan Beganović

Iako je do početka nove sezone u Bundesligi ostalo još samo nekoliko dana veznjak Wolfsburga i našeg nacionalnog tima Zvjezdan Misimović još uvijek sa sigurnošću ne može reći gdje će nastaviti karijeru.

Misimović se povezuje sa brojnim evropskim klubovima, no njegov odlazak iz Wolfsburga uvjetovan je i dolaskom Diega iz Juventusa.

Ukoliko se finalizira transfer Diega, naš reprezentativac će najvjerovatnije napustiti Vukove, a prema pisanju njemačkih medija karijeru bi mogao nastaviti ili u Schalkeu, ili u Galatasarayu.

Njemački mediji tvrde da su oba kluba spremna platiti između 8 i 10 miliona eura Wolfsburgu za bh. reprezentativca, a navodno je u nedjelju Misimovićev agent Fali Ramadani u Alenu razgovarao sa Felixom Magathom, dok je nova runda pregovora zakazana za sutra.

S druge strane navodi se da je ponuda Galatasaraya već na stolu, no po svemu sudeći mnogo toga biće jasnije u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.