Miske: Volio bih igrati za Schalke, ali...

Miske: Volio bih igrati za Schalke, ali...

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i igrač Wolfsburga, Zvjezdan Misimović, u posljednjih nekoliko dana u njemačkim medijima sve više se povezuje sa Schalkeom, koji ga navodno želi dovesti u ljetnom prelaznom roku.

"Naravno da je dobrodošao kod nas. Prošle sezone vodio sam ga u Wolfsburgu i igrao je sjajno s velikim uspjehom", rekao je trener Schalkea Felix Magath, na čije se izjave naljutio direktor Vukova Dieter Hoesess koji mu je odgovorio da nije pošteno razgovarati o odlasku igrača za kojeg još uvijek nema službene ponude.

S druge strane naš reprezentativac navodno je za Bild izjavio da ne bi imao ništa protiv da od naredne sezone igra za trenutno drugoplasiranu momčad Bundeslige.

"Volio bih igrati za Schalke jer radi se o velikom klubu na čijoj klupi sjedi još veći trener. Međutim, ja imam ugovor sa Wolfsburgom do ljeta 2013. godine", rekao je za Bild veznjak našeg nacionalnog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.