Miske: Za poraz su krivi samo igrači

Miske: Za poraz su krivi samo igrači

Najbolji asistent Bundeslige Zvjezdan Misimović smatra kako su za poraz od Sttutgarta (1:4) odgovorni isključivo igrači, a ne činjenica da na kraju sezone odlazi trener Felix Magath.

Međutim, upravo se „raspad sistema“ dogodio Wolfsburgu u subotnjem susretu njemačke Bundeslige gdje su sa 4:1 poraženi u Sttutgartu.

-    Od samog smo početka igrali loše, a to je nedopustivo za prvoplasiranu ekipu prvenstva. Igrali smo tu utakmicu kao da nema nikakvog rezultatskog značaja. Međutim, uzrok naše slabe igre protiv Sttutgarta sigurno nije Felix Magath. Pa, ne igra Magath već mi. Ne smijemo tražiti nikakva opravdanja za poraz, jer su za njega krivi iskuljučivo igrači, kazao je reprezentativac Bosne i Hercegovine i vezista Wolfsburga.

I pored poraza, Wolfsburg je ostao na čelu tabele Bundeslige, a u narednom kolu ekipa bh. reprezentativaca Zvjezdana Misimovića i Edin Džeko igra protiv Borussije iz Dortmunda.

- Ništa još nije izgubljeno, sve je u našim rukama jer smo još prvi. Međutim, moramo zaboraviti na Sttutgart i okrenuti se predstojećim susretima, kazao je Miske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.