Mišljenje navijača Barce: Halilović prvo ide u B tim

Kaljenje u Segundi

Mišljenje navijača Barce: Halilović prvo ide u B tim

Katalonski mediji dali su veliki prostor transferu Alena Halilovića u Barcelonu, sportski dnevnik Sport, koji je koncipiran kao navijački list Barcelone, dao je mladom Haliloviću cijelu naslovnicu, a vijest je na udarnoj strani objavio i El Mundo Deportivo. 

Sport je na svojim internetskim stranicama napravio dvije zanimljive online ankete. Na pitanje "Je li dovođenje Halilovića dobar posao za Barcelonu?" potvrdno je odgovorilo čak 94% glasača.

Ispitanici, njih 3.200, odgovorili su i na pitanje "Hoće li Halilović biti priključen najboljem timu ili će prvo na kaljenje u B-tim?".

Navijači Barcelone misle da Haliloviću pripada budućnost, ali ne i sadašnjost, 66% navijača uvjereno je da će Halilović prvo pojačati člana Segunde pa tek onda preseliti među najveće asove Blaugrane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.