Mitiću raskid, Kokot seli u Maleziju?

Prvi odlasci u redovima Slavije

Mitiću raskid, Kokot seli u Maleziju?

Uprava i stručni štab Slavije odlučili su da prekinu saradnju sa fudbalerom iz Srbije Petrom Mitićem. Od ovog nekadašnjeg igrača niškog Radničkog u Lukavici su očekivali više. Na izlaznim vratima je i Zoran Kokot koji ima ponudu iz Malezije.

"Kad je u pitanju Kokot tu je još sve otvoreno. Zoran Kokot će u sljedećih desetak dana odlučiti da li će u inostranstvo ili će ostati u Slaviji. Ako ne pronađe angažman u Maleziji, Kokot će se vratiti i razgovaraće sa ljudima iz kluba. Vjerujem da će ostati", jasan je trener Dragan Radović.

Kad je riječ o Mitiću, trener Slavije je bio iskren.

"Mitić je dobro počeo sezonu, a onda se negdje izgubio. Očekivali smo više od njega. Na kraju došlo je do sporazumnog raskida saradnje", dodao je Radović.

Ugovor je istekao i Nemanji Prodanoviću, a ovaj fudbaler je izrazio želju da ode u neku drugu sredinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti