Mitroglou ostaje na Karaiskakisu

Produžio vjernost Crvenim iz Pireja

Mitroglou ostaje na Karaiskakisu

Fudbaler Olympiacosa Kostas Mitroglou produžio je vjernost klubu iz Pireja do 2017. godine. 

Mitroglou je ove sezone odigrao 21 utakmicu za Crvene i reprezentaciju Grčke, a postigao je isto toliko golova. Potpisivanjem novog ugovora Mitroglou je poništio odštetnu klauzulu koja je iznosila osam miliona eura. Mitroglou je dobio i znatno bolji ugovor i sada će zarađivati milion eura godišnje. 

"Zaista sam sretan zbog novog ugovora. Igram u timu kojem pripada moje srce. Želim da se zahvalim predsjedniku i cijelom timu, jer su vjerovali u mene i kada moja karijera nije išla pravim putem. Olympiacos je porodica i svi se borimo za Crvene," rekao je Mitroglou nakon potpisivanja ugovora. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.