Mitrović i Šmigalović pojačavaju Bratstvo iz Gračanice

Biće zanimljivo u Prvoj ligi Federacije BiH

Mitrović i Šmigalović pojačavaju Bratstvo iz Gračanice

Adnan Beganović

Fudbaleri trenutno drugoplasirane momčadi Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, Bratstva iz Gračanice, prije par dana su počeli s pripremama, a stručni štab na čelu sa Denisom Sadikovićem u hodu slaže igračku križaljku.

U Prvoj Federalnoj ligi u proljetnom dijelu sezone biće jako zanimljivo. Sloboda iz Tuzle je dolskom Miroslava Blaževića najavila ulazak u Premijer ligu, vodeće Jedinstvo iz Bihaća također želi u elitni rang, no izvjesno je da se društva najboljih bh. klubova lako neće odreći ni Bratstvo.

Tako su čelnici kluba i šef struke počeli slagati igračku križaljku, a kako saznajemo dres Bratstva će u proljetnom dijelu sezone nositi Romeo Mitrović i Almir Šmigalović.

Dogovor s pomenutim igračima je postignut, što nam je potvrdio i Sadiković i već u petak bi se Šmigalović i Mitrović trebali pojaviti na treningu, a klub iz Gračanice bi moglo pojačati još par provjerenih igračkih imena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije