Mitrović pojačava Borussiju M'Gladbach

Mitrović pojačava Borussiju M'Gladbach

Adnan Beganović

Srbijanski reprezentativac i napadač Anderlechta, Aleksandar Mitrović, karijeru bi mogao nastaviti u Borussiji iz M'gladbacha, javljaju danas njemački mediji.

Njemački mediji su danas objavili da je Borussia, koja će u Play-offu Evropske lige snage odmjeriti sa Sarajevom, u potrazi za napadačem, te da se pomenuti Mitrović nalazi na vrhu liste želja njemačkog kluba.

Mitrović s Anderlechtom ima ugovor do ljeta 2018. godine, no belgijski klub ga je voljan pustiti za 15 miliona eura. Za Mitrovića su interes još pokazali Fulham, Benfica i Rubin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.