Mitrović zadovoljan prvim treningom u Bešiktašu

Oglasio se na Instagramu

Mitrović zadovoljan prvim treningom u Bešiktašu

D. Vejo

Hrvatski fudbaler Matej Mitrović od danas je i zvanično postao član turskog Bešiktaša.

Nakon odrađenih ljekarskih pregleda, bivši fudbaler Rijeke pristupio je i prvom treningu sa novim saigračima. Zadovoljstvo nije krio, što je i potvrdio na jednoj od društvenih mreža.

"Moj prvi trening prošao je jako dobro, veoma sam srećan i spreman sam da pomognem svojim saigračima u ostvarivanju što boljih rezultata koji su u interesu kluba. Hvala svima na prilici koju su mi pružili da budem dio ove ekipe", napisao je na svom Instagram profilu, Matej Mitrović.

Vrijedno pomena jeste i to, da je Mitrović drugi najskuplji igrač Rijeke nakon Andreja Kramarića, te je svojevremeno bio jedan od boljih defanzivaca HNL-a.

Do kraja sezone, on će u Instabulu dobiti 600 000 eura, dok će u naredne tri godine dobijati po 1,2 milion eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi