Mjesta gdje fudbal ne prestaje: Panorama stadiona 1. lige RS

Upoznajte bh. stadione

Mjesta gdje fudbal ne prestaje: Panorama stadiona 1. lige RS

D. Vejo

Za fudbal je potrebno malo. Jedna lopta i četiri kamena, potrebna su onima koji žele da igraju najvažniju sporednu stvar na svijetu.

Hrapavi tereni, nepokošena trava, oronuli stadioni, sve to pada u vodu poslije prvog sudisjkog zvižduka, kada se bodri svoj tim. Svjedoci smo stadiona koji su na pola izgrađeni, kroz čije šuplje cigle prohujaju vjetrovi.

Uprkos svemu fudbal se i dalje igra. Nije sve tako crno. Vlasenica, Šamac, Foča, te Krupa na Vrbasu i Etno selo Stanišići imaju se čime dičiti. Predstavljamo stadione Prve lige Republike Srpske.

1/13 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti