Mjesta još ima - požurite!

Nezapamćeno interesovanje za meč u Pragu

Mjesta još ima - požurite!

Sponzorski tekst

Za utakmicu 3. pretkola Evropske lige između Sparte i Sarajeva u Pragu vlada veliko interesovanje među navijačima bordo tima.

Agencija Centrotours, koja već godinama uspješno organizuje odlaske na većinu sportskih manifestacija i gostovanja bh. ekipa i reprezentacija, morala je za gostovanje Sarajeva u Pragu ubaciti i dodatne kapacitete, kako bi odgovorila zahtjevima navijača koji žele na utakmicu.

Još uvijek ima mjesta u autobusima za Prag i ovo je prilika da svi kojima je bordo boja bliža srcu iskoriste priliku i podrže Sarajevo protiv Sparte u Pragu.

Centrotours također radi i samo smještaj u Pragu za navijače koji se odluče doći na utakmicu vlastitim automobilima.

PROGRAM PUTOVANJA (1)

1. DAN, SRIJEDA  (27.07.2011.)
Polazak sa dolaznih perona Autobuske stanice u Sarajevu u 19.00h. Vožnja luksuznim Centrotransovim autobusima na relaciji Sarajevo-Zenica-Bosanski Brod-Zagreb. Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije, Austrije do Češke sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

2. DAN, ČETVRTAK  (28.07.2011.)
Dolazak u Prag u podnevnim satima. Slobodno vrijeme u centru grada. Slijedi odlazak do stadiona Generali Arena kapaciteta 20.854 sjedišta. Utakmica. Nakon utakmice slijedi povratak prema BiH. Dolazak u Sarajevo u petak u popodnevnim satima.

CIJENA: 115,00 KM

U cijenu je uključeno:
- Prijevoz Centrotransovim luksuznim autobusima na relaciji Sarajevo-Prag-Sarajevo,
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja

1. DAN, SRIJEDA (27.07.2011.)
Polazak sa dolaznih perona Autobuske stanice u Sarajevu u 19.00h. Vožnja luksuznim Centrotransovim autobusima na relaciji Sarajevo-Zenica-Bosanski Brod-Zagreb. Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije, Austrije do Češke.

2. DAN, ČETVRTAK (28.07.2011.) UTAKMICA!!!
Dolazak u Prag u podnevnim satima. Smještaj u hotel u neposrednoj blizini stadiona AC Sparta – Generali Arene. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Slijedi odlazak do stadiona Generali Arena kapaciteta 20.854 sjedišta. Utakmica. Nakon utakmice povratak u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. DAN, PETAK (29.07.2011.)
Doručak. Odlazak do centra grada. Slobodno vrijeme za razgledanje i shopping. Polazak prema BiH u 17.00h. Putovanje preko Austrije, Slovenije, Hrvatske... Dolazak u Sarajevo u subotu u prijepodnevnim satima.

CIJENA: 145,00 KM

U cijenu je uključeno:
- Prijevoz Centrotransovim luksuznim autobusima na relaciji Sarajevo-Prag-Sarajevo,
- Smještaj u hotelu 3* u 1/2 sobi na bazi noćenje+doručak.
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti