Mkhitaryan pred duel s BiH potpisao za Romu!

Stigao u Rim

Mkhitaryan pred duel s BiH potpisao za Romu! · Zvanično

Edmir Škorić

Armenski repreezntativac Henrikh Mkhitaryan postao je novi član Rome.

Mkhitaryan (30) je u Romu došao iz Arsenala na jednogodišnju posudbu, a ovaj posao će Rimljane koštati tri miliona eura.

On je u posljednjoj sezoni postigao četiri gola u 22 meča za Arsenal, ali bilo je jasno da se neće pretjerano naigrati kod Unaija Emeryja, pa je odlučio da se pridruži Edinu Džeki na Olimpicu.

Zanimljivo da će Mkhitaryan predvoditi sada Armence protiv Italije, a u nedjelju će igrati protiv Edina Džeke, svog novog saigrača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je ranije igrao u Šahtaru, Borussiji Dortmund i Manchester Unitedu.

Prije Mkhitaryana Roma je potvrdila i dolazak Nikole Kalinića, napadača iz Atletico Madrida, a prije par dana došao je i stoper Manchester Uniteda Chris Smalling. Sva trojica su na posudbi s pravom otkupa ugovora.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

arsenal_fan_1886
Sto bi reko MC Stojan: Gazija daj bre neki komentar da se žena i ja napijemo, da se opustimo, da se deca smeju.. Jel može?
4 0
VelaHavle
Hajde gazija kompleksasu hehehe
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi