Mladen Bojić pojačava napad Zvijezde?
Foto: fkmodricamaxima.com

Transfer na pomolu

Mladen Bojić pojačava napad Zvijezde?

Edmir Škorić

Tek što je okončan jesenji dio sezone, u Gradačcu su odmah počeli sa rekonstrukcijom ekipe koja, očito, nije zadovoljila u prvih 15 kola. Najbliži crveno-bijelom dresu za sada je napadač Modriče, Mladen Bojić.

Naime, kako saznaje portal SportSport.ba, gradačačka Zvijezda ovih bi dana mogla dobiti nekoliko novih igrača. Nakon 15 odigranih kola igrači Zvijezde postigli su isto toliko golova, pa je sasvim jasno da Zmajevima nedostaje napadačka snaga.

Mladi Omeragić i Husić nemaju dovoljno iskustva da bi parirali odbranama Sarajeva, Željezničara, Borca i drugih premijerligaša, Elvis Ćorić imao je problema sa povredama i sasvim je izvjesno da će napustiti klub, dok se iskusni Rašid Avidć baš i nije naigrao. Osim toga, nije iskoristio ni ono minuta što mu je trener Durgutović ustupio.

Upravo to je razlog zašto se odmah po završetku prvog dijela sezone krenulo u potragu za kvalitetnim napadačima. Mladen Bojić, napadač Modriča Maxime, prvi je na listi i, kako saznaje naš portal, upravo on bi trebao na proljeće tresti protivničke mreže na Banja Ilidži.

"Kontakti postoje već duže vrijeme i postoji mogućnost da pređem u Zvijezdu, ali dok se sve ne posloži, mislim da je možda najbolje ne govoriti ništa", potvrdio je za SportSport.ba Mladen Bojić.

28-godišnji napadač Modriča Maxime nije jedini koji bi na proljeće trebao obući dres Zvijezde. Naime, u kombinacijama je i Goran Krušljić iz prijedorskog Rudara, kao i još nekoliko igrača. No, više o tome znat će se do kraja ove godine.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.