Mladen Krstajić predsjednik Radnika

Skupština Radnika izabrala novu upravu

Mladen Krstajić predsjednik Radnika

M. Šljivak

Rođeni Zeničanin i nekadašnji fudbaler Čelika, OFK Kikinde, Partizana, Werdera i Schalkea Mladen Krstajić, novi je predsjednik FK Radnik. 

Ovo će nekadašnjem reprezentativcu SR Jugoslavije, kasnije Srbije i Crne Gore biti veliko iskustvo. Ranije je jedno vrijeme obavljao funkciju sportskog direktora Partizana.

"Moja uža porodica živi u Bijeljini tako da sam odlučio i prihvatio ponudu Radnika da sjednem na čelo kluba. Nadam se da ću biti uspješan, a prvi cilj je opstanak. Bit će teško, ali ja vjerujem da ćemo u narednim danima povući prave poteze koji će stabilizovati klub i usmjeriti ga ka opstanku", rekao je Mladen Krstajić.

Radnik je nakon prvog dijela sezone na pretposljednjem mjestu sa devet bodova, koliko ima i Mladost iz Velike Obarske.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.