Mladen Petrić najbliži Readingu

Hrvat ostaje u Engleskoj

Mladen Petrić najbliži Readingu

Mladen Petrić i naredne bi sezone trebao igrati u Engleskoj, ali ne u Premiershipu, nego u Championshipu, drugoligaškom društvu u kojem se takmiči Hrvatov vjerojatno novi klub, Reading.

Reading je prošle sezone ispao iz Premiershipa, ali želja im je ekspresan povratak u englesko prvoligaško društvo. Petrić se dokazao dobrim igrama u Fulhamu prošle sezone i jedna je od najvećih želja menadžera Nigela Adkinsa.

Petrić je u nekoliko navrata naveo kako mu je u narednoj sezoni vrlo važno igrati za klub u kojem će biti standardan, jer se želi nametnuti selektoru Igoru Štimcu za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Osim Readinga, ozbiljno zanimanje za hrvatskog internacionalca pokazali su svi veliki švicarski klubovi, turski Karabükspor te italijanski Lazio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti