Mladen Veselinović ostaje u Tuzli, ali neće nositi dres Slobode

Promjena kluba

Mladen Veselinović ostaje u Tuzli, ali neće nositi dres Slobode · Saznajemo

E. Škorić

Sjajni krilni nogometaš Mladen Veselinović novi je član FK Tuzla City.

Veselinović je prošlog ljeta potpisao za Slobodu, a samo godinu dana kasnije prešao je u redove gradskog rivala Tuzla Cityja. Sa novim klubom je potpisao ugovor na tri godine.

"Sretan sam što sam stigao u klub s velikim ambicijama i sto ću igrati u Evropi. Većinu igrača dobro poznajem i mislim da mi se neće biti teško uklopiti u novu sredinu, a u Tuzli sam kao kod kuće", kazao je Veselinović.

Veselinović je prethodno u Slobodu došao iz Željezničara, a prije toga igrao je za Borac iz Banjaluke, kao i za Slobodu, Viktoriju Plzen, FK Most...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S 29 godina ima izuzetno bogato iskustvo, naročito u Premijer ligi BiH i bez ikakve dileme bit će od velike pomoći ekipi novog trenera Dragana Jovića, a podsjetit ćemo da će Tuzlaci sutra saznati i svog prvog rivala na evropskoj sceni.

Dodajmo još da je Veselinović protekle sezone odigrao ukupno 34 meča u dresu Slobode, te je postigao jedan gol u Premijer ligi uz dvije asistencije.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Neddim1
Veseli mislio sam da imas jedno 34 godine, smanji stomak i vraćaj formu. U Želji si bio jedno vrijeme najbolji.
10 0
user1643230038
Tanko je to Veseli... jedan gol u 34 utakmice..sretno
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi