Žižović: Okrećemo se narednoj utakmici i grčevitoj borbi za opstanak koju želimo što prije riješiti

Trener Slobode nakon meča

Žižović: Okrećemo se narednoj utakmici i grčevitoj borbi za opstanak koju želimo što prije riješiti

E. Čaušević

Sloboda je danas poražena u gradskom derbiju od Tuzla Cityja sa 1:0 u meču 25. kola Premijer lige BiH.

Utakmica je odlučena u samom finišu kada su domaći izborili penal, a siguran s bijele tačke za tri boda Tuzla Cityja bio je Goran Brkić.

Nakon meča za SportSport.ba govorio je trener Slobode, Mladen Žižović, koji je otkrio utiske današnje utakmice.

"Mi ćemo svaku utakmicu da imamo potpuni angažman i maksimalno zalaganje. Nekad će nas to nagraditi dobrim rezultatom, a nekada neće. Možda smo danas bili u nekim situacijama i bolji, pogotovo u drugom poluvremenu ravnopravniji. Imali smo taj period otvaranja u drugom poluvremenu gdje smo neke situacije morali da riješimo. Na kraju iz jedne situacije smo primili pogodak i čestitam ekipi Tuzla Cityja na pobjedi", rekao je Žižović i dodao.

"Mi se okrećemo narednoj utakmici gdje ćemo se pokušati sabrati i pokušati doći do pozitivnog rezultata što bi nam značilo pred narednih šest-sedam utakmica koliko nam je ostalo do kraja prvenstva u grčevitoj borbi za opstanak što se tiče Slobode. Nadam se da ćemo to što prije riješiti i da se okrenemo u miru raditi".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osvrnuo se i na penal dosuđen za Tuzla City.

"Ne bih ništa sada. Pogledat ćemo tu situaciju. Ne bih ništa komentarisao suđenje, vidjet ćemo".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

kurjak
Seljaci su članovi predsjedništva BiH, seljaci su u vladi FBiH,seljaci su u svim sferama života,tako i u NS BiH, e jesmo ga na****li, bježi omladino još danas i ne osvrći se.
2 0
ratip irats
Ne kontam ni ove trenere? Pokadu ih, a daju neke sportske izjave.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi