Mladi Englezi žele ugostiti BiH
Bh. nade se okupljaju 22. marta u Velikoj Kladuši

Tulić izabranike okuplja u Velikoj Kladuši

Mladi Englezi žele ugostiti BiH

Mlada fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u junu bi mogla odigrati prijateljski susret sa vršnjacima iz Engleske, kaže Branimir Tulić, selektor naših nada.

Prema njegovim rijačima poziv sa Otoka je stigao u našu kuću fudbala i uskoro će se naš Savez očitovati po tom pitanju.

Poslije pauze od četiri mjeseca (posljednji susret odigrali u novembru prošle godine protiv Crne Gore) Tulićevi izabranici okupiće se 22. marta u hotelu „Konak“ u Velikoj Kladuši, a tokom boravka tri dana u Krajini odradiće tri treninga i odigrati dvije kontrolne utakmice.

U prvom meču, najavio je Tulić međusobno će snage odmjeriti dvije ekipe, a za 25. mart dogovoren je prijateljski susret protiv tamošnjeg niželigaša Krajišnika.

Tulić će spisak za „kamp“ u Velikoj Kladuši objaviti 16. marta, a najavio je da će okosnicu tima činiti igrači koji su igrali protekle kvalifikacije, a kojima to starosna dob dozvoljava.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije