Mladi golman skočio sa šestog sprata: "Majko, pripremi se, nemoj samo da plačeš..."

Nesreća u Tirani

Mladi golman skočio sa šestog sprata: "Majko, pripremi se, nemoj samo da plačeš..."

E. Škorić

Golman Partizanija Aldo Teqja se bori za život.

On je jučer skočio sa šestog sprata iz stana u Tirani u kojem živi, a sada je u teškom stanju zbog oštećenja pluća.

Liječnici su jučer izvijestili da je izvan životne opasnosti jer nema oštećenja vitalnih organa, iako bi se u narednim satima trebalo znati više o njegovom stanju.

Oko 19:40 sati, nakon utakmice protiv Teute, Teqja se nalazio u blizini svog iznajmljenog stana. Izvori iz kluba sugerišu da je Teqja bio u vozilu sa svojom djevojkom prije nego će doći do tragedije.

Navodno je imao žestoku svađu s partnericom, nakon čega je odlučio da skoči sa šestog sprata. Mnogi igrači Partizanija, ali i ostalih klubova došli su danas u posjetu 24-godišnjem golmanu.

I dok su mnogi postavljali pitanja da li je dobro, da li govori, je li uspio da se probudi i slično, najteže je bilo majci. Njoj je doktorsko osoblje dalo posebne upute:

"Pripremi se da uđeš i vidiš sina, ali nemoj da plačeš, on je loše i nije dobro da ga uznemiravamo i dodatno mu otežavamo".

Top Komentari

Keno
Sve zbog neke kurave ccc
4 0
Dobojlija
Budale se ne zelim nikog uvrijediti,ubijaju zbog neke djevojke,tj sponzoruse,a zasto se ubiti ako te ostavi ,zaboravis je I nadjes ljepsu I bolju,aa ona neka sebe ubije
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije