Mladi Korenaci na meti Liverpola

Mladi Korenaci na meti Liverpola

Liverpool se sprema da pošalje ponudu Celticu za koreanskog veznjaka Ki Sung-Yeunga, ukoliko ne uspiju dovesti Charlie Adama iz Blackpoola.

Redsi se već duže vrijeme povezuju sa Adamom, a u posljednje vrijeme u borbu se ozbiljno uključio i Tottenham, tako da Dalglish već pravi planove ukoliko izgubi škotskog playmakera.

Unatoč tome što Sung-Yeung ima 22 godine već je nastupio 38 puta za reprezentaciju Koreje, a prošle sezone odigrao je 34 utakmice za Celtic.

Liverpool je obratio pažnju i na Sung-Yeungovog sunarodnjaka Ji Dong-Wona koji nastupa za Sunderland. Ukoliko bi 20-godišnji napadač došao na Anfield, bio bi rezerva Carrollu i Suarezu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.