Mladina: Ponovili smo igru iz Mostara i zasluženo slavili

Mladina: Ponovili smo igru iz Mostara i zasluženo slavili

Adnan Beganović

U okviru 24. kola BH Telecom Premijer lige fudbaleri GOŠK-a su u Gabeli sa sigurnoh 3:1 savladali Leotar, te su na taj način svoje šanbse za ostanak u društvu najboljih učinili realnim.

Šef stručnom štaba premijerligaša iz Gabele, Davor Mladina, nakon susreta je istakao:

"Zahvalio bih se svojim momcima na ponovoljenoj igri iz Mostara. Ova pobjeda nam je trebala. Očekuje nas zanimljiva borba za ostanak u društvu najboljih. Dosta dobro smo izgledali na terenu, a do kraja prvenstva će nam trebati i dosta sreće".

"Sasvim zaslužena pobjeda domaćina, bili smo oslabljeni i preostaje nam samo da im čestitamo. Do kraja ćemo igrati pošteno, a GOŠK-u želimo da ostane u društvu najboljih, izjavio je nakon susreta trener Leotara Vladimir Gaćinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.