Mladina: U psihološkoj smo prednosti u odnosu na Travnik

GOŠK gost u Bijeljini

Mladina: U psihološkoj smo prednosti u odnosu na Travnik

Šest bodova uvezao je GOŠK i ponovo došao nadomak spasonosnoj zoni. Ipak, zaostatak koliki god on bio i dalje postoji, a naredni rival bijeljinski je Radnik, tim koji je jesenas osvojio bod na Podavali.

„Nadam se da ćemo sa više samopuzdanja ući u ovaj meč i tako lakše doći do cilja. Želja mi je da što prije riješimo pitanje opstanka. Osvježit ćemo tim u Bijeljini sa par novih imena, a po meni je dobra stvar i to što ćemo gostovati jer sam mišljenja da bolje igramo na strani ove polusezone", izjavio je pomalo preoptimistično Davor Mladina, trener Lavova, te dodao:

 

„Mislim da smo u određenoj psihološkoj prednosti u odnosu na Travnik. Raspored je nešto na čemu temeljimo naš optimizam.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.