Mladost DK dovodi pojačanje iz Holandije

Metalsi u Doboju kod Kaknja?

Mladost DK dovodi pojačanje iz Holandije

U Mladost iz Doboja kod Kaknja bi uskoro trebalo stići prvo pojačanje za narednu sezonu.

Nakon što je ovaj klub danas predstavio Edisa Mulalića, koji će u budućnosti obavljati funkciju šefa stručnog štaba, sve su prilike da će za nekoliko dana biti predstavljeno i prvo igračko pojačanje.

Dres Mladosti bi trebao obući Abdel Metalsi, 23-godišnji stoper koji je rođen i odrastao u Holandiji. Metalsi je navodno postigao dogovor sa čelnicima Mladosti i očekuje se da posao uskoro bude ozvaničen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Abdel Metalsi je bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, za koju je odigrao dvije utakmice, a posljednji angažman je imao u holandskom drugoligašu Almereu za koji je u prošloj sezoni odigrao 11 utakmica u Jupiler ligi.

Metalsi je u prošlosti nastupao za mlade selekcije Argona i Vitessea, a član Almere Cityja je od 2015. godine. Nakon isteka ugovora sa ovim klubom, za očekivati je da stigne u Mladost i da se prvi put okuša u Premijer ligi BiH.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi