Mladost Doboj Kakanj  odlučuje o statusu Adnana Hrelje

Mladi nogometaš posudbu proveo u Bosni

Mladost Doboj Kakanj odlučuje o statusu Adnana Hrelje

Samir Mlaćo

Adnan Hrelja, nekadašnji junior Sarajeva, danas član Mladosti DK, proteklu polusezonu boravio je na posudbi u visočkoj Bosni.

Hrelja je sa Bosnom osvojio jesenju titulu u Prvoj ligi Federacije, ali prema svemu sudeći neće u narednom periodu biti stanovnik Visokog.

Naime, ovom mladom nogometašu istekla je posudba sa federalnim prvoligašem i vratio su u Mladost Doboj Kakanj koja trenutno zauzima osmo mjesto na tablici Premijer lige naše zemlje.

"Imam ugovor do ljeta sa Mladosti i ova posudba je istakla. Trenutno sam igrač Mladosti i sada se čeka pauza ili šta već da se u Mladosti izjasne o mom statusu", istakao je Hrelja za SportSport.ba.

Pitali smo ga gdje bi on volio igrati u drugom dijelu sezone, s obzirom da su iz Uprave NK Bosna istakli da ne žele izgubiti ovog fudbalera i da će pokušati učiniti sve da naprave novi dogovor sa predsjednikom Mladosti Mensurom Mušijom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Premijer liga je Premijer liga, te sam ja sada između dvije vatre. Bilo bi lijepo osvojiti Prvu ligu Federacije, tako da ni sam ne znam", dodao je Hrelja.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi