Mladost drugi put zaredom iz Vrapčića nosi bod

Velež neefikasan

Mladost drugi put zaredom iz Vrapčića nosi bod

Fudbaleri Veleža nisu uspjeli ostvariti drugu uzastupnu pobjedu na svom stadionu, a veliki bod iz Mostara odnio je tim Mladosti iz Velike Obarske. Meč je završen rezultatom 0:0.

Velež je od prvog sudijskog zvižduka bio dominantan na terenu, ali tokom prvog dijela Rođeni nisu uspjeli krunisati terensku inicijativu.

U nastavku Mostarci ubacuju u brzinu više. Prvi je nakon deset minuta igre u nastavku zaprijetio Darko Maletić, ali lopta nakon njegovog udarca otišla pored gola.

Nešto kasnije u prilici se našao i rezervista Dino Hajdarović, ali je u situaciji jedan na jedan dao sebi predug for pa je dobra prilika propala. Seriju promašaja nastavio je novajlija Anes Haurdić koji je dva puta prijetio glavom, ali bez uspjeha.

Najbolju priliku na utakmici propustio je Dino Hajdarović nakon ubačaja Hebibovića, ali je njegov udarac odbranio odlični golman Mladosti Mišić.

Velež - Mladost 0:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež: Dragokević, Škaljić, Zolj, Vladavić, Hebibović, Popović, Merzić, Pejić, Haurdić, Nikolić, Maletić.

Mladost: Mišić, Dabić, Zelić, Ramić, Stajić, Vasić, Komarčević, Ristić, Vuković, Jevtić, Mazić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.