Mladost i Velež podijelili bodove

Mladost i Velež podijelili bodove

E. Škorić

U duelu Mladosti i Veleža nije bilo pobjednika. Gosti iz Mostara su vodili, ali na kraju je završeno rezultatom 1:1.

U 20. minuti Mladost je zaprijetila preko Zelića, koji je pucao preko gola, a onda dobra šansa za goste, kada Okić proigrava Maletića, no u posljednji čas je udarac iskusnog veznajak Mostaraca izblokirao Novaković.

U 33. minuti Velež je poveo. Nakon sedmog kornera za Rođene, Majkić je s dva metra ugurao loptu u mrežu za 0:1. Do kraja prvog dijela Rašević je mogao da udvostruči vodstvo Veleža, matirao je golmana Tripića, ali je Jevtić izbacio sa gol-linije.

Odlična utakmica u drugom dijelu, a napadi su se smjenjivali. U 52. minuti tim iz Velike Obraske dolazi do izjednačenja. Hodzić je sjajno centrirao, Kostić primio loptu i iz okreta matirao Oštrakovića za konačnih 1:1.

Mladost je imala dvije sjajne prilike preko Kostića, no nije bilo promjene rezultata.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije