Mladost jača za trojicu protiv Sarajeva
Klub iz Doboja kod Kaknja očekivano je poražen od Borca, a protiv Sarajeva očekuju da budu u mnogo boljem izdanju nego u prvom meču

Kakanjci dočekuju aktuelnog prvaka

Mladost jača za trojicu protiv Sarajeva

D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja očekivano su poraženi u prvom kolu od Borca. Ono što sigurno nisu očekivali je šest golova u svojoj mreži i to svakako da zabrinjava.

Ono što je još veći udarac za ekipu jeste što je nakon prve utakmice ostavku podnio Fahrudin Šolbić, tako da se nakon jednog kola tim našao u problemima i bez trenera.
Do imenovanja novog šefa struke, tim će voditi Elvedin Beganović, inače prvi pomoćnik, koji ima Profi trenersku licencu.

U subotu mladi tim Mladosti očekuje još jedan težak protivnik, možda i najteži u ovom trenutku. Na stadion u Doboju kod Kaknja stiže aktualni prvak FK Sarajevo, koje je startalo pobjedom u novoj sezoni Premijer lige.

Naravno da je u ovom meču tim s Koševa favorit, ali Kakanjci će učiniti sve da skupo prodaju svoju kožu. U prilog tome im ide što će za duel protiv Sarajeva biti jači za trojicu igrača. Pravo nastupa su stekli Enes Alić i Milan Lalić, koji igraju na bočnim pozicijama, te stoper Blaško Guzijan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim te trojice igrača, sigurno da će biti još nekoliko promjena u ekipi, kako bi se pružio što jači otpor favorizovanoj ekipi Sarajeva. Prošle sezone u Kaknju je bilo 0:3 za ekipu Sarajeva, dok je na Koševu bordo tim slavio rezultatom 2:1.

Top Komentari

MLADOST
E jesmo se i pojačali u pm.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi