Mladost posljednja šansa za Leotar

Trebinjci u Bijeljini

Mladost posljednja šansa za Leotar

Iza fudbalera Leotara je najgori niz rezultata od kako se takmiče u Premijer ligi. 

Tim je u strašnoj seriji poraza, a zakovani su za dno tabele i kako stvari stoje tu će ostati do kraja ove sezone. Mali tračak nade u opstanak mogla bi da im donese eventualna pobjeda u Bijeljini protiv Mladosti iz Velike Obarske.

"Nama ništa drugo i ne preostaje, nego da učinimo sve kako bi pobijedili. Sad je pitanje kako doći do tri boda, jer nama ništa ne polazi za rukom, a uz sve ekipa je fizički nespremna što nam otežava cijelu situaciju. Jedva čekamo kraj ove jeseni kako bi se pogledali u oči i vidjeli  šta nam je dalje činiti," rekao je Dragan Spaić, trener Leotara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.