Mladost protiv Krupe bez Gorana Brkića

Zbog tri žuta kartona

Mladost protiv Krupe bez Gorana Brkića

Dino Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja u narednom kolu Premijer lige ponovo će na svome terenu dočekati ekipu Krupe. Biće to duel dvije ekipe, koje igraju sjajno ove sezone. Krupa i Mladost imaju po 18 bodova i dijele drugo mjesto na tabeli.

Sigurno je da se očekuje jedna otvorena i dobra utakmica u subotu u Kaknju, a imperativ pobjede sigurno je na strani Mladosti, kojoj je cilj u ovoj sezoni da uđu u Ligu za prvaka, dok je Krupi osnovni cilj opstanak u ligi, iako su sada znatno iznad toga i niko ih ne vidi u borbi za opstanak u Premijer ligi.

Kakanjci će imati otežavajuću okolnost jer će zbog tri žuta kartona biti lišeni usluga ponajboljeg igrača i najboljeg strijelca ekipe u ovoj sezoni Gorana Brkića. Ovaj sjajni veznjak u 11 utakmica u ovoj sezoni postigao je već pet golova i sigurno da će mnogo nedostajati ekipu protiv Krupe.

Ostali igrači su u konkurenciji, a Brkića bi u veznom redu trebao zamijeniti Bošković, koji se ove sezone nije baš naigrao.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi