Mladost savladala Podgrmeč i stigla do prve pobjede

Mladost savladala Podgrmeč i stigla do prve pobjede

Adnan Beganović

Fudbaleri Mladosti su tek u 8. kolu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine stigli do prve pobjede. Naime, na domaćem terenu su danas savladali Podgrmeč i to s ubjedljivih 3:0.

Od danas u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegvoine nema momčadi bez pobjede. Do ovog kola je to bila Mladost, koja je danas sa ubjedljivih 3:0 savladala Podgrmeč.

U prvom poluvremenu nije bilo golova i činilo se da da domaći opet neće slaviti, ali u 66. minuti Emir Bajramović pogađa mrežu gostiju iz Sanskog Mosta.

Trinaest minuta kasnije Mirza Kovač udvostručuje prednost Mladosti, da bi u 88. minuti Armin Topalović pogodio za konačnih 3:0.

Prva liga Federacije BiH, 8. kolo:
Mladost - Podgrmeč 3:0 (Bajramović 66', Kovač 79', Topalović 88')
MLADOST: Mujagić, Hrustanović, Musić, Husić, O.Musić, Bajrović, Topalović, Alagić, Karzić, Kubat, Kovač.
PODGRMEČ: Kaltak, Dedić, Burnić, Krantić, Hasić, Šehović, Jurič, Pudić, Tabaković, Brkić, Šadić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti