Mladost test za narednu sezonu

Iz tabora Slavije

Mladost test za narednu sezonu

U sezoni punoj turbulencija fudbaleri Slavije su ispunili cilj i izborili su opstanak. 

Pobjeda protiv Olimpica ovjerila je premijerligašku vizu i za narednu utakmicu, pa  će trener Dragan Radović u Bijeljini protiv Mladosti šansu pružiti i igračima koji  nisu imali pretjeranu minutažu u dosadašnjem toku sezone. 

"Vjerovatno će na teren igrači koji nisu mnogo igrali i ovo će im biti filter za  naredni šampionat. Želim da vidim koliko oni mogu sad u ovom trenutku i da li  se na njih može računati u narednom periodu". 

"Dakle, tim koji bude igrao imat će  ogroman motiv da se dokaže, a u takvoj situaciji ni dobar rezultat nije isključen", rekao je trener Dragan Radović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.